Verwijzingen naar andere SitesTravelmarker.nl, alle info en links die je voor de voorbereiding van je reis nodig hebt
Op Pad is het tijdschrift voor actieve vakanties van de ANWB. Hier vind je een compleet overzicht van veel praktische informatie, routebeschrijvingen en reisverhalen.


Hier vind je naast alle interessante, leuke en praktische informatie van de Vereniging Natuurmonumenten ook alle 50 wandelroutes.
Als lid kun je die gratis 'downdloaden' van het internet
Op deze Site van de Schweizer Alpen Club (SAC) vind je specifieke informatie m.b.t. wandelen, huttentochten en alpinisme in Zwitserland.
De Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging is een veelzijdige vereniging. Ze heeft een schat aan kennis en ervaring op het gebied van bergwandelen, bergsport, klimmen en alpinisme.Het Wandelplatform-LAW is een organisatie die ten doel heeft: het wandelen te bevorderen, het ontwikkelen en het beheer van een netwerk van lange-afstand wandelpaden (LAW's) en streekpaden en belangenbehartiging van alle recreatieve wandelaars.


Wandelwiki biedt wandelinformatie en wandelroutes in bijna heel Europa, brengt wandelaars bijeen in een wandelpool en geeft de wandelaar een mogelijkheid eigen wandelroutes in te sturen voor plaatsing op de internetsite.

De internetsite die een schat aan informatie m.b.t. wandelen heeft samengebracht en doorverwijst naar specifieke sites.

Een internetsite die de mogelijkheid biedt honderden gratis wandelroutes in binnen- en buitenland te downloaden.


Een complete webgids over de Belgische Ardennen met een ruim aanbod aan Ardennen gerelateerde links. In het bijzonder voor de provincies Namen, Luik en Luxemburg.


Travelmaker biedt uitgebreide reisinformatie en relevante links. Ook reisverhalen en mogelijkheid reiservaringen uit te wisselenDeze zoekpagina heeft een groot aantal rubrieken m.b.t. wandelen, die nuttige informatie bieden om wandelingen te zoeken en te plannen.De internetsite die een schat aan informatie biedt m.b.t. overnachtingsmogelijkheden in pensions met logies en ontbijt.Lange Afstand Wandelvereniging "VIA-VIA". caerssens@home.nl

Gegenereerd op 28-08-2000 door C.P.J. Aerssens